maanantai 5. elokuuta 2013

Palkkapäivä w/ my boo @ Hard Rock Cafe


En ollu koskaan aikasemmin käyny Helsingin Hard Rock Cafessa syömässä, ja Meini onneks sai taivuteltua mut sinne. Oon kuullut että se on näin opiskelijalle aika hintava paikka, mut en ihmettele kun pääs sisälle asti.


"Onhan tää nyt aivan eri luokkaa kuin vaikka Vapiano" -Meini

Ja onhan se oikeessa. Vapianossa on valehtelematta aina lounasaikaan törkee ryysis, ruoka tulee kuin liukuhihnalta pikaruokaravintolassa. Vaikka onhan se hyvää, ei sitä kieltäminen!


Hard Rock Cafessa oli kuitenkin lounastarjouksena joitakin annoksia, eikä mun lounas maksanut kalliin kokiksen kanssa kuin vain14 euroa, eli aika samaa luokkaa kuin aikaisemmin mainitussa Vapianossa. Hintaan kuului tietty tosi symppis tarjoilija joka piti huolen että kaikki on niinkuin pitää. :)


Meinillekin maistuu!




Mahat lounaasta pullottaen käytiin ensin katsastamassa muutamat vaatekaupat, ja siirryttiin Tennispalatsin puolelle. En muista millon viimeksi tätä ennen olin ees käynyt leffassa, en varmaan pariin kuukauteen! Käytiin tosiaan kattomassa toi paljon puhuttu The Bling Ring!

Se joka ei leffaa ole nähnyt niin voin pikkasen valottaa, mistä tositapahtumiin perustuvassa elokuvassa oli kysymys. Joukko teini-ikäisiä tyttöjä (ja poika) murtautuvat tyyli-ikoniensa tai muuten vain ihailimiensa Hollywood-julkkisten koteihin ja varastivat heidän kotoaan sitä mikä silmää miellytti. Heistä tulee todella coolia porukkaa kun koko joukon vaatekaappi täyttyy hienoista merkkivaatteista - ja tieysti he kerskailevat ystävilleen kuinka useasti he ovat käyneet Paris Hiltonin kotona ryöstöretkellä ja mitä tällä kertaa veivät. Tietysti heidän elämäntyyliinsä kuuluu rankka ryyppääminen kouluviikolla sekä kokaiinin käyttö. Elokuvassa ei loppujen lopuksi ole mitään kovin erikoista juonta - tietysti teinit jäävät kiinni ja joutuvat oikeuden eteen vastaamaan teoistaan. 





xoxo, Vanity

4 kommenttia:

  1. Oliks toi leffa hyvä? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli se hyvä, mutten mä silleen suosittele sitä mitenkään erityisesti; teinit dokaa, pöllii vähä kamaa ja lopussa jäävät kiinni ja niistä tulee "sankareita" sen takia. :)

      Poista
  2. toi on niin tyhmää et menee johonki oikee hienoon ravintolaan ja sit syö sielä jonku hampurilaisaterian :DDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oikeen tiiä onks toi mesta hirveesti Amarilloo/Chicosii erikoisempi kuin vaan nimen takia, mut villisti veikkaan et ei toi safka oo varmaan iha mitään mäkkärin luokkaa? :)

      Mut toisaalta ymmärrän kyl pointtis

      Poista